Salut salut! Ma numesc Andrei, am 22 de ani si cochetez cu racingul inca de mic, aveam 3-4 ani cand tatal meu urmarea MotoGPul... fiind "baiatul lui tata" stateam cu el pe canapea si ma uitam la curse fiind bucuros ca Rossi matura cu ei pe jos, eram mic, el era cel mai bun la vremea aia, clar cu el tineam

Dupa atatia ani inca ma uit la MotoGP si inca il sustin pe mos <3 insa pe langa MotoGP am inceput sa urmaresc si F1 si WTCC. Revenind la copilarie.. Am descoperit NFS 2 si eram captivat de viteza mclarenului si a FZRului (old but gold

) Apoi am petrecut foarte mult timp in NFS Porsche, ma hipnotiza jocul ala, cate amintiri si cate tipete ale mamei

A venit era underground unde probabil ca si voi toti, la fel ca mine, indiferent de varsta, aruncati barile si pragurile alea blanao pe masini, bineinteles fara nelipsitele neoane si spinnere

Abia dupa aceasta perioada cred ca pot spune ca am dat o usor usor in sim-racing cand am inceput sa ma dau pe DiRT si rFactor ( mai putin ). Odata cu DiRTul a venit si primul volan, o mizerie de Serioux

dar eram cel mai fericit... Dupa acest pas bineinteles ca am inceput sa caut pe youtube, cum fac altii timpi asa buni, de ce sunt ei mai rapizi, ce fac mai bine? Da-i pe setupuri prima data, eu in mintea mea clar eram cel mai bun si nu aveam ce sa imbunatatesc la mine... Apoi am realizat ca setupul era cea mai mica problema a mea si de fapt eu eram la inceput de drum

Am inceput sa pierd noptile rotindu-ma in cerc pe acelasi traseu pana il invatam ca pe tabla imultirii. Dupa acest episod am lasat-o putin mai moale, era clar ca nu aveam cum sa progresez in sim-racing cu acel volan si neavand bani de ceva mai bun am decedat un pic la capitolul sim-racing. Pana acum 3 ani si jumatate cand m-am angajat pentru prima oara. Primul salariu s-a dus direct pe un G27 si pe F1... Urmaream si urmaresc cursele de F1 si mi s a parut cel mai tentant. Aici m am indragostit de circuit si de tot ce inseamna el, de close-battles si de perfectionarea fiecarui viraj in parte. Am continuat pe F1 din 2015 pana anul acesta cand am lasat o mai moale si am zis sa incerc Assetto. O comunitate online un pic mai fair ca pe F1 dar pe alocuri la fel de plina de oameni care se cred in CrashFest. Dar am ramas in punctul acesta mult si bine, am alergat online cu randomi sperand sa nu intre in mine in timp ce admiram League Racing-urile de afara pe streamuri.
Ziua de azi a venit vestea minunata pe care mi-a dat-o un prieten care o sa alerge si el cu noi. Ne jucam Assetto impreuna cand m-a intrebat "Bai stii ca avem si noi Liga la noi?" La 20:30 faceam conturile pe forum iar la 20:59 asteptam impreuna cu voi sa se stinga lumina rosie de pe Adancata.
Sper ca aceasta comunitate sa reziste mult timp de acum si noi sa ne bucuram de dueluri roata la roata in fiecare etapa.
PS: Wow, ce roman :| Cred ca ora 3 dimineata nu-i o ora ok pentru creierul meu =)