Radu Parmac
New Member
1. Procedura de ieri
2. Vremea la fel
3. Grila automata pentru a testa sistemul
2. Vremea la fel
3. Grila automata pentru a testa sistemul
1. La liber, sistemul pe care l-am folosit ieri e prost si nu e niciodata la fel organizat, am totusi anumite asteptari de la "pilotii" de aici, daca un amarat de formation lap nu putem sa facem, e grav...Pentru cursa de anduranță de mâine:
Avem de stabilit niște lucruri prin vot democratic, vă rog să răspundeți printr-un post la următoarele întrebări:
- Păstrăm procedura de start din seara asta, sau lăsăm totul la liber (netestat de mine, but should work)? Totul la liber = 1 tur de încălzire în care fiecare are control deplin al mașinii și nu este obligat să respecte anumite limite și/sau viteză de deplasare. Trebuie să fim gentlemani.
- Vreme frumoasă ca azi sau ceva mai dramatic? Am auzit păreri de toate părțile aici.
- Se poate să fi fost ceva probleme cu pozițiile la start azi. Ținem calificările la 20:00 și mutăm cursa pentru 20:30 ca să fac grila manual?
Aș pune limită la 75' pentru fiecare pilot, dar trebuie să văd dacă funcționează OK pentru echipe de o singură persoană. Anunț mai târziu.Pentru cursa pe echipe, avem reguli de stint pentru piloti? max o ora fiecare?
Sau e la libera alegere?
Driving time-ul ar trebui sa se reseteze odata ce faci pit (cel putin asa e IRL), deci ar fi ok si pentru cei care alearga singuri cred. Doar ca trebuie sa opreasca in primele 75' ale cursei.Aș pune limită la 75' pentru fiecare pilot, dar trebuie să văd dacă funcționează OK pentru echipe de o singură persoană. Anunț mai târziu.
Nașu nu mai aleargă. Problemele tehnice si lipsa timpului garantat ne obliga de data asta sa retragem echipa de pe grila.Echipă:
Pilot 1:
- Nume: Nașu Aleargă
- Mașina aleasă: Aston Martin (2019)
- Număr de concurs: #119
Pilot 2:
- Nume: Luc Chirvase
- SteamID: 76561198061368177
- Nume: Gabi Movila
- SteamID: 76561198338357476
Driving time-ul ar trebui sa se reseteze odata ce faci pit (cel putin asa e IRL), deci ar fi ok si pentru cei care alearga singuri cred. Doar ca trebuie sa opreasca in primele 75' ale cursei.