• Dear visitors,

The email issue has been finally solved.
    Thank you for your patience and happy browsing.

Team ACM.

Assetto Corsa Competizione Rumeno

Pe ce circuit ne alergăm?

• Total voters
    21
  • Poll closed .

Berry

Active Member
Pentru cursa de anduranță de mâine:

Avem de stabilit niște lucruri prin vot democratic, vă rog să răspundeți printr-un post la următoarele întrebări:
  1. Păstrăm procedura de start din seara asta, sau lăsăm totul la liber (netestat de mine, but should work)? Totul la liber = 1 tur de încălzire în care fiecare are control deplin al mașinii și nu este obligat să respecte anumite limite și/sau viteză de deplasare. Trebuie să fim gentlemani.
  2. Vreme frumoasă ca azi sau ceva mai dramatic? Am auzit păreri de toate părțile aici.
  3. Se poate să fi fost ceva probleme cu pozițiile la start azi. Ținem calificările la 20:00 și mutăm cursa pentru 20:30 ca să fac grila manual?
1. La liber, sistemul pe care l-am folosit ieri e prost si nu e niciodata la fel organizat, am totusi anumite asteptari de la "pilotii" de aici, daca un amarat de formation lap nu putem sa facem, e grav...
2. Dramatic, dar preferabil sa fie cel mult ploaie "normala".
3. 20:00 e deja destul de tarziu, as prefera sa ramana asa.

ihlades

Well-Known Member
Staff member
Pentru cursa pe echipe, avem reguli de stint pentru piloti? max o ora fiecare?
Sau e la libera alegere?
Aș pune limită la 75' pentru fiecare pilot, dar trebuie să văd dacă funcționează OK pentru echipe de o singură persoană. Anunț mai târziu.

Catalin Ghenea

New Member
Echipă:
  • Nume: UPB Drive
  • Mașina aleasă: Audi R8 LMS EVO
  • Număr de concurs (la anduranță): #357
Pilot 1:
  • Nume: Paul Cozma-Ivan
  • SteamID: 76561199041628871
Pilot 2:
  • Nume: Catalin Ghenea
  • SteamID: 76561198069844718

Alex Cascatau

Active Member
Aș pune limită la 75' pentru fiecare pilot, dar trebuie să văd dacă funcționează OK pentru echipe de o singură persoană. Anunț mai târziu.
Driving time-ul ar trebui sa se reseteze odata ce faci pit (cel putin asa e IRL), deci ar fi ok si pentru cei care alearga singuri cred. Doar ca trebuie sa opreasca in primele 75' ale cursei.

luchian

Administrator
Staff member
Echipă:
  • Nume: Nașu Aleargă
  • Mașina aleasă: Aston Martin (2019)
  • Număr de concurs: #119
Pilot 1:
  • Nume: Luc Chirvase
  • SteamID: 76561198061368177
Pilot 2:
  • Nume: Gabi Movila
  • SteamID: 76561198338357476
Nașu nu mai aleargă. Problemele tehnice si lipsa timpului garantat ne obliga de data asta sa retragem echipa de pe grila.

..daca se aliniaza planetele, poate o pun(em) macar de un stream.

ihlades

Well-Known Member
Staff member
Citind documentația (deci dacă totul funcționează as intended) vom face în felul următor: 65' max stint time, total driving time nelimitat, refuel și driver swap obligatoriu. Regula cu driver swap se aplică doar mașinilor cu >1 pilot, așa se laudă Kunos. Om vedea diseară ce iese.

Edit: cred ca 65' e mai OK decât 75', ca să asigurăm un fair share între piloți, nu? Max. stint time de 65' înseamnă că avem o fereastră de ~10' la mijlocul cursei ca să facem swap-ul/pit-ul.

Andreas Schmich

New Member
Echipă:
  • Nume: SIMMSA Esports
  • Mașina aleasă: Nissan GTR 2019
  • Număr de concurs (la anduranță): #73
Pilot 1:
  • Nume: Andreas Schmich
  • SteamID: 76561198015797306

N3urON

New Member
@ihlades m-ai uitat cu inscrierea, sau probabil ca trebuia sa ma anunt ca am editat cu masina, scuze :D :D

Echipă:

• Nume: Aria Motorsport
  • Mașina aleasă: Porsche 991 II GT3 R
  • Număr de concurs (la anduranță): #99
Pilot 1:
  • Nume: Florin Botea
  • SteamID: 76561197996454903
Pilot 2:
  • Nume:
  • SteamID:

ihlades

Well-Known Member
Staff member
Deocamdată nu facem nimic pe echipe. La următorul event cu driver swaps o să facem alte înscrieri. :)